Interieur Posters

Interieur posters

Mooie wanddecoratie is de finishing touch van elk interieur. Scandinavische interieurs hangen dikwijls vol met mooie design posters. Interieur posters ogen sfeervol, het maakt knus en het fijne aan posters is dat je deze vrij makkelijk kunt (ver)wisselen. Ben jij iemand die graag haar interieur zo nu en dan verandert, dan is een wissellijst zo voorzien van een nieuwe grafische print.

Breaking Out – vanaf € 7,50

StudioNiM heeft vanaf nu haar eigen collectie interieur posters. Ontworpen door Nicole van Vondel en in verschillende formaten verkrijgbaar. Van grafische prints tot mooie woorden. Een aanwinst voor jouw interieur! Onze posters worden op speciaal posterpapier van 200 gr/m2 geprint en zijn verkrijgbaar in de formaten A3 en A4 of als download. Bezoek onze webshop om alle posters te bekijken.

interieur_poster_A3 studionim

Stay Up to Date

Sign up below to receive post notifications & more!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram

Copyright © 2019 StudioNiM · Theme by 17th Avenue