Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie Studionim

Bedrijfsfotografie
Je bedrijf en product wil je graag delen met de rest van de wereld. Een wereld die je vandaag de dag vooral via digitale wegen en het web moet bereiken. Professionele productfoto’s en bedrijfsfotografie zijn hierbij onmisbaar. Wij helpen jou graag met een pakkende bedrijfsfotoreportage en professionele foto’s van jouw product.

‘Een website is het visitekaartje van het bedrijf en de investering in professionele foto’s meer dan waard’

Ik begrijp heel goed hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf en product in de schijnwerpers staan. Een foto met een mobiele telefoon is tegenwoordig snel gemaakt maar mist op een groot scherm de benodigde kwaliteit. Prima voor social media pagina’s, maar op je website kun je deze foto’s beter niet gebruiken. Een website is het visitekaartje van het bedrijf en de investering in professionele foto’s meer dan waard.

Het verhaal van jouw bedrijf
Ik vertel het verhaal van jouw bedrijf in een fotoreportage met mooie sfeerbeelden, en indien gewenst, een aantal portretfoto’s. Benieuwd wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

In een notendop
Nicole start in 2009 als fulltime Haarlemse fotograaf na een opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam. Onder de naam Dutch Eye Photography fotografeert zij uiteenlopende onderwerpen en Nicole wordt twee keer genomineerd in de top 10 van ‘s werelds beste kinderfotografen. In 2019 besluit Nicole haar focus te leggen op bedrijfsfotografie, productfotografie en food fotografie.

Copyright © 2020 StudioNiM · Theme by 17th Avenue