Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie-StudioNiM-food-fotografie-haarlem

Bedrijfsfotografie
Je bedrijf en product wil je graag delen met de rest van de wereld. Een wereld die je vandaag de dag vooral via digitale wegen en het web moet bereiken. Professionele bedrijfsfotografie waarin jouw product, dienst of bedrijf prachtig wordt weergeven is hierbij onmisbaar. Ik help jou graag met een pakkende bedrijfsfotoreportage en professionele foto’s van jouw product.

Ik begrijp hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf en product in de schijnwerpers staat. Een foto met een mobiele telefoon is tegenwoordig snel gemaakt maar mist op een groot scherm de benodigde kwaliteit. Prima voor social media pagina’s, maar op je website of voor een commercieel doel kun je deze lage kwaliteit foto’s beter niet gebruiken. De website is het visitekaartje van jouw bedrijf en de investering in professionele foto’s meer dan waard.

Specialisatie
Sinds 2009 ben ik werkzaam als professioneel fotografe. Voorheen richtte ik mij vooral op het vastleggen van het gezinsleven maar sinds 2018 leg ik de focus op het bedrijfsleven. Ik fotografeer met het gebruik van daglicht omdat ik dit de meest natuurlijke uitstraling aan een fotoreportage vind geven. Waar kun je mij voor inzetten: foodfotografie, ambacht in beeld en productfotografie. 

Het verhaal van jouw bedrijf
Ik vertel graag het verhaal van jouw bedrijf in een pakkende fotoreportage met mooie sfeerbeelden, en indien gewenst, een aantal portretfoto’s. Benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op.

 

Contact | Bedrijfsfotografie StudioNiM
Bedrijfsfotografie StudioNiM Haarlem
Bedrijfsfotografie StudioNiM
Bedrijfsfotografie StudioNiM Haarlem

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue