Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie_StudioNiM

Bedrijfsfotografie
Je bent trots op je bedrijf en product en deelt dat graag met de rest van de wereld. Een wereld die je vandaag de dag vooral via digitale wegen moet zien te bereiken. Daarom zijn goede productfoto’s en bedrijfsfotografie onmisbaar. Sinds 2009 fotografeer ik voor velerlei opdrachtgevers. In 2019 heb ik de focus gelegd op bedrijfsfotoreportages en productfotografie voor ondernemers.

‘Goede productfoto’s en een mooie bedrijfsreportage zijn vandaag de dag onmisbaar om jouw doelgroep te bereiken’

Als ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf en product in de schijnwerpers staan. Een kiekje met een mobiele telefoon is zo gemaakt maar heeft op groot scherm meestal niet de benodigde kwaliteit. Prima voor social media pagina’s, maar op je website wil je deze foto’s liever niet gebruiken.

Sfeerbeelden
Ik fotografeer op een ‘story telling’ wijze. Hiermee vertel ik het verhaal van jouw bedrijf in een fotoreportage met sfeerbeelden, actiefoto’s, productfoto’s en detailfoto’s. En indien gewenst een aantal portretfoto’s. De fotoreportage kun je vervolgens gebruiken op je website en social media pagina’s.

Benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

In een notendop
Nicole start in 2009 fulltime als Haarlemse fotograaf na een opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam. Onder de naam Dutch Eye Photography fotografeert zij uiteenlopende onderwerpen. Zo behaalt zij twee keer een nominatie in de top 10 van ‘s werelds beste kinderfotografen. In 2019 besluit Nicole haar focus te leggen op bedrijfsfotografie en productfotografie. Daarnaast is Nicole werkzaam als grafisch ontwerper en ontwerpt zij industriële meubels. Haar werkzaamheden heeft zij samengevoegd onder één dak, namelijk StudioNiM!

Copyright © 2020 StudioNiM · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & Lane on Genesis Framework · WordPress · Log in