StudioNiM 2.0.

StudioNiM is vanaf nu volledig gericht op grafische vormgeving, geboortekaarten, wenskaarten, (kraamfeest) uitnodigingen, familieportretten, aquarel illustraties en fotografie.

Maar wat is er dan verdwenen?
Ik heb er voor gekozen om het gedeelte ‘meubelontwerp’ en de verkoop van meubels & woonaccessoires op deze site weg te halen. De combinatie was ontzettend leuk maar het was niet heel overzichtelijk voor bezoekers.

Ontwerp je geen meubels meer?
In principe niet. Ik wil me graag volledig richten op het ontwerpen van drukwerk, grafische vormgeving en fotografie.

Ben je ook in winkels te vinden?
Nog niet! Dit is wel iets waar ik mee bezig ben, dus ik hoop snel een update te geven waarin ik aankondig dat mijn wenskaarten ook in de winkels liggen!

geboortekaarten & wenskaarten studionim
Geboortekaarten & wenskaarten StudioNiM

Aquarel illustraties
Een van mijn liefste bezigheden is aquarelleren en pentekenen. In mijn vrije werk schilder ik graag planten en vrouwfiguren. Ook vind ik het ontzettend leuk om met pentekening en aquarel dieren te tekenen. In mijn eigen collectie geboortekaarten en wenskaarten zie je onder andere dieren terugkomen.   

Ik aquarelleer ook vrolijke familieportretten in opdracht.

Geboortekaarten & wenskaarten StudioNiM

Wil je graag meer informatie ontvangen over een geboortekaartje of trouwkaart op maat, een familieportret of heb je een andere vraag? Stuur gerust een e-mail of geef een belletje.

Warme groet, Nicole
Studionim.nl

Familieportret StudioNiM
Uitnodiging eerste verjaardag StudioNiM
Familieportret StudioNiM
Trouwkaart op hout StudioNiM

Copyright © 2022 StudioNiM · Theme by 17th Avenue