geboortekaartjes

in opdracht.

Voor de
liefste baby.

heb je een baby, of meer dan één, op komst en wil je straks een bijzonder geboortekaartje versturen aan familie en vrienden? Ik help je graag met het ontwerpen van een uniek en persoonlijk geboortekaartje. Hieronder vind je meer informatie over mijn werkwijze. Mocht je vragen hebben of wil je samen ontwerpen? Stuur dan een berichtje,

werkwijze.

Briefing

Het eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek verneem ik graag jouw wensen en vertel ik je meer over mijn werkwijze. Op basis van jouw informatie maak ik een vrijblijvende offerte. Het gesprek kan plaatsvinden via e-mail, telefoon of we treffen elkaar persoonlijk.

offerte

Wat vind je in de offerte?

aan de slag

Schetstijd!

Na akkoord op de offerte start ik met een ontwerp op basis van jouw briefing. Zodra deze klaar is ontvang je een digitale proefdruk. Eventuele aanpassingen werk ik verder uit. Is het ontwerp vervolgens helemaal naar wens? dan ontvang je een proefdruk.

tijdsduur

6-8 weken

Het liefst start ik 6-8 weken (of eerder) voor jouw uitgerekende datum met het ontwerp proces. Is jouw baby al geboren? Een snelle levering behoort ook tot de mogelijkheden. 

verzending

Hoe snel in huis?

Zodra je mij op de hoogte hebt gebracht van de geboorte van jouw kindje ga ik aan de slag met  het finaliseren van het kaartje. Je ontvangt een laatste digitale proefdruk en daarna wordt het drukproces gestart. De levering vindt gemiddeld binnen 3 werkdagen plaats* (een speciale bewerking op het kaartje zal wat lager duren).  

Tarief

Wat zijn de kosten?

Je hebt al een uniek ontwerp vanaf €225 inclusief btw, exclusief drukwerk en enveloppen. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal kaarten en de afwerking.

*De levering vindt plaats met een tracking code via PostNL. Ophalen in Haarlem is ook mogelijk. 

Neem contact op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een berichtje.

Hey!

Mijn naam is Nicole van Vondel. Ik ben woonachtig in het prachtige Haarlem en de creatieveling bij Studio NiM. Ik ontwerp o.a. geboortekaartjes en wenskaarten. Hierbij maak ik graag gebruik van aquarel,  pen en de computer (grafisch). Benieuwd naar mijn wenstkaarten? Klik hier.

0