Grafisch ontwerp Haarlem

Als grafisch vormgever zet ik informatie om in visuele vorm. Zo verzorg ik voor ondernemers bijvoorbeeld het grafisch ontwerp van drukwerk zoals brochures, flyers, stickers en folders. Maar ook het ontwerpen van een huisstijl of de bouw van een WordPress website waarin ik de vormgeving laat terugkomen.

Grafische-Vormgeving-StudioNiM
Bedrijfsstickers op rol
Grafische-Vormgeving-StudioNiM
Drukwerk voor JST Woodworks

Jouw visuele identiteit

Als (startende) ondernemer wil je jouw bedrijf zo goed mogelijk uit de verf laten komen. Het begint met een visuele identiteit. De huisstijl (bestaande uit een logo, typografie, het kleurgebruik en design) en fotografie zijn essentieel voor de visuele identiteit van jouw bedrijf en moeten aansluiten op dat wat je wilt vertegenwoordigen. Je huisstijl bepaalt uiteindelijk hoe mensen jouw bedrijf gaan zien en ervaren.

Professioneel drukwerk

Naast een visuele identiteit is drukwerk noodzakelijk. Visitekaartjes, flyers en folders zijn onmisbaar om je naam te verspreiden. Ik help je graag bij het ontwerpen en produceren van professioneel drukwerk.

Aan de slag

Op basis van jouw wensen en idee├źn ga ik voor je aan de slag. Wanneer je al een huisstijl hebt gaan we samen bepalen wat jouw drukwerk moet uitstralen. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie over grafisch ontwerp.

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue