Grafisch ontwerp StudioNiM
Ontwerp voor de samenwerking tussen de Provincie Noord Holland & JST Woodworks

Winnaar challenge Provincie Noord Holland

Enige tijd geleden schreef ik al over de circulair relatiegeschenk challenge van de Provincie Noord Holland waar JST Woodworks één van de vijf winnaars werd! (Bericht gemist? Lees het hier) Ook ik ben super trots op het behaalde resultaat want deze prachtige gedenkhuisjes, ook wel memorial birdhouses genoemd, worden gemaakt door niemand minder dan mijn vader, Joost van Vondel. Ik maak zijn motivatie, inzet en enthousiasme al vanaf de bouw van zijn eerste huisje mee. Zijn ontwerpen zijn telkens weer prachtig en verrassend en met recht een bijzonder monument voor een overleden dierbare. Er hangen inmiddels al een flink aantal in Nederland. Voor de Provincie Noord Holland heeft Joost het design enigszins aangepast zodat het alleen een vogelhuisje is.

Grafisch ontwerp StudioNiM
Het mocht best een beetje stoer zijn
Grafisch ontwerp StudioNiM
Het logo had ik al ontworpen

Grafisch ontwerp

Omdat de Provincie deze vogelhuisjes als relatiegeschenk zal gebruiken, en Joost graag een mooi eindproduct levert, werd ik ingeschakeld voor het grafisch ontwerp. Dit keer voor het ontwerpen van een sticker. Het logo van JST Woordworks heb ik een aantal maanden geleden al ontworpen. In de sticker wilde ik graag recycling, natuur, vogelhuisjes en de bedrijfsnaam terug laten komen. Ik koos voor een rond design (de entree van een vogelhuis is immers ook rond) en de kleur groen om de natuur aan te duiden. Om te voorkomen dat er te veel tekst op de sticker zou staan heb ik twee recycling symbolen aan weerszijde geplaatst. Het vogelhuisje dat ook in het logo van JST Woodworks terug komt heeft een mooi centraal plekje gekregen.

Vormgeving

Als grafisch ontwerper en grafisch vormgever verzorg ik de vormgeving van o.a. drukwerk en andere fysieke producten, zoals het ontwerpen van een logo, huisstijl, drukwerk en webdesign voor ondernemers en starters op de arbeidsmarkt.

Kun je mijn hulp goed gebruiken of heb je vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Copyright © 2022 StudioNiM · Theme by 17th Avenue