Grafische vormgeving

Logo ontwerp

Wil je jouw huidige logo vernieuwen of ben je een starter en heb je nog geen logo? Een mooi en professioneel logo ontwerp is de basis van jouw product, dienst of onderneming. Ik help je graag met het ontwikkelen van een uniek logo met een herkenbaar gezicht.

Grafische vormgeving & huisstijl ontwerp

Jouw visuele identiteit (huisstijl) is tevens een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Het laat zien waar jouw bedrijf, product of dienst voor staat. Bij een visuele identiteit hoort bijvoorbeeld een bepaalde typografie, kleurkeuze en/of vorm. Deze identiteit wordt vervolgens verwerkt in brochures, folders, flyers, posters, stickers en/of grafische illustraties.

Fotografie

Naast grafisch ontwerp en vormgeving bied ik ook fotografie aan. Dit kan een ideale manier zijn om fotografie toe te voegen aan de grafische middelen die ik voor jou ontwerp. Ik bied fotografie ook als losse dienst aan. Ik heb een kleine mobiele studio voor product fotografie en maak verder zoveel mogelijk gebruik van een natuurlijke omgeving en natuurlijk licht in mijn fotoreportages. Lees hier meer over mijn fotografie werkzaamheden. 

grafisch ontwerp Haarlem StudioNiM

Werkwijze

Tijdens een gesprek bespreken we de missie en visie van je bedrijf. Wat is je strategie? Wie is je doelgroep? Met behulp van een moodboard bepalen we in overleg welk concept het beste bij jouw doel past. Op basis hiervan ga ik aan de slag met meerdere ontwerpen. Het grafisch ontwerp of de huisstijl waar jouw voorkeur naar uit gaat wordt vervolgens uitgewerkt en gebruiksklaar gemaakt.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen met de grafische vormgeving voor jouw bedrijf, product of dienst? Neem vrijblijvend contact op.

Ontwerpstudio StudioNiM is gevestigd in Haarlem en wordt gerund door Nicole van Vondel. Zij ontwerpt zakelijk en persoonlijk drukwerk waaronder geboortekaartentrouwkaarten en wenskaarten. Ook aquarelleert Nicole kleurrijke (familie)portretten en fotografeert zij pakkende fotoreportages voor bedrijven. 

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue