Aquarel illustraties

In opdracht creëer ik kleurrijke aquarel illustraties van o.a. gezinnen en kinderen. Ook teken ik in opdracht van bedrijven die op zoek zijn naar een origineel cadeau voor een afscheid of jubilea.

Origineel cadeau
Op zoek naar een origineel cadeau? Een gepersonaliseerde illustratie is niet alleen leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan een vriend of vriendin die gaat samenwonen, een leerkracht die de school gaat verlaten, je ouders die 40 jaar getrouwd zijn of een andere gelegenheid.

Geboortekaartje of trouwkaart
Wil je een persoonlijke illustratie laten aquarellen om deze te gebruiken op een geboortekaartje, trouwkaart of kaart voor een andere gelegenheid? Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Kaartje laten ontwerpen?
Wil je een geboortekaartje of trouwkaart door mij laten ontwerpen? Lees hier verder.

Werkwijze

Naar aanleiding van aangeleverde foto’s en wensen start ik met een schets. Zodra deze klaar is krijg je hiervan een voorbeeld toegestuurd waarbij je in twee correctierondes kleine wijzigingen kunt doorgeven. Zodra de schets is goedgekeurd wordt deze ingekleurd met aquarelverf en voorzien van mijn signering.

familieportret studionim

Houd rekening met een ontwerpfase van ongeveer 14 dagen exclusief levertijd. Een lijst is niet inbegrepen. Wil je de tekening professioneel laten inlijsten dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat de levering +/- 7 dagen langer op zich laat wachten wanneer de illustratie wordt ingelijst.

Wat je krijgt

* Een originele en persoonlijke illustratie op 300 grams
A4 formaat aquarelpapier met een fijne structuur
* De tekening wordt voorzien van mijn signering

Wat heb ik nodig of wil ik graag weten?

* Portretfoto’s en van alle personen (huisdieren/persoonlijke items zijn optioneel) die je graag in de tekening terug ziet
* Voor de verhoudingen verneem ik ook graag de lengtes van de personen
* De leeftijd van (eventuele) kinderen

Je hebt de keuze uit 3 opties:

Brons

Een illustratie van max. 5 personen met een basis achtergrond (strand, duinen, park), exclusief huisdieren en persoonlijke items.

Zilver

Een illustratie van max. 5 personen met een simpele achtergrond (bos, zonsondergang, de zee) 2 persoonlijke items of 2 kleine huisdieren.

Goud

Een illustratie van max. 5 personen met een uitgebreide achtergrond (grachtenpandjes, een brug, een boot, jouw huis) max. 3 persoonlijke items en max. 3 kleine huisdieren.

*Voor bedrijven hanteer ik andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Illustratie laten maken StudioNiM
Illustratie laten maken StudioNiM
Illustratie laten maken StudioNiM
Illustratie laten maken StudioNiM

Ontwerpstudio StudioNiM is gevestigd in Haarlem en wordt gerund door Nicole van Vondel. Zij ontwerpt zakelijk en persoonlijk drukwerk waaronder geboortekaartentrouwkaarten en wenskaarten. Ook aquarelleert Nicole kleurrijke (familie)portretten en fotografeert zij pakkende fotoreportages voor bedrijven. 

Copyright © 2022 StudioNiM · Theme by 17th Avenue