Illustratie laten maken

Aquarel illustraties

Illustratie laten maken | In opdracht creëer ik kleurrijke aquarel illustraties van o.a. gezinnen en kinderen. Ook teken ik in opdracht van bedrijven die op zoek zijn naar een origineel cadeau voor een afscheid of jubilea.

‘Een gepersonaliseerde illustratie is niet alleen leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven.’

Geboortekaartje of trouwkaart
Wil je een persoonlijke illustratie laten aquarellen om deze te gebruiken op een geboortekaartje, trouwkaart of kaart voor een andere gelegenheid? Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Kaartje laten ontwerpen?
Wil je een kaartje door mij laten ontwerpen? Lees hier verder.

Origineel cadeau
Op zoek naar een origineel cadeau? Een gepersonaliseerde illustratie is niet alleen leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan een vriend of vriendin die gaat samenwonen, een leerkracht die de school gaat verlaten, je ouders die 40 jaar getrouwd zijn of een andere gelegenheid.

In opdracht. Formaat A4

Werkwijze

Naar aanleiding van aangeleverde foto’s en wensen start ik met een schets. Zodra deze klaar is krijg je hiervan een voorbeeld toegestuurd waarbij je in twee correctierondes kleine wijzigingen kunt doorgeven. Zodra de schets is goedgekeurd wordt deze ingekleurd met aquarelverf en voorzien van mijn signering.

Tarief

Een tekening op A4 formaat start vanaf € 110* per tekening, exclusief lijst en eventuele verzendkosten.

Mocht je naast de opties die ik hiernaast noem, extra toevoegingen in je tekening willen, zoals een huisdier, knuffel of andere achtergrond, dan is dat uiteraard mogelijk. Ik reken hiervoor een kleine meerprijs vanaf €2,50 tot maximaal 15,- (afhankelijk van de moeilijkheidsgraad).

Vragen of speciale wensen? Neem contact op. Ik bespreek graag alle mogelijkheden met je.

*Voor bedrijven hanteer ik andere tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Wat ik zoal teken:

  • Gezinstekeningen
  • Kinderen met hun favoriete knuffel en/of huisdier
  • koppels
  • Een volwassene met huisdier
  • Het aanzicht van een huis

** Een simpele achtergrond: bijvoorbeeld een boom, de duinen een bankje, een boomstam of eigen idee.
*** Een uitgebreide achtergrond: bijvoorbeeld de zee, Amsterdamse grachtenhuisjes, een vuurtoren, jouw tuin, balkon of een favoriet koffietentje.Wil je meer van mijn werk bekijken? Bezoek dan mijn instagrampagina.

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue