Industriële gebaksvitrine

Maar eerst even over Nes71 | In november 2019 opende Nes71 haar deuren in de Planetenbuurt in Haarlem. Een fantastisch buurtcafé waar men overduidelijk veel behoefte aan had, want sindsdien zie je bij Nes71 altijd volk in de zaak. Helaas hebben de horeca maatregelen omtrent het Corona virus ook Nes71 getroffen. Gelukkig zijn eigenaren Sanne en Ari creatief en enthousiast genoeg om het buurtcafé open te houden met onder andere take-away-koffie, taartjes en ijsjes. Dus mocht je in de buurt zijn: rijd-dan-vooral-even-langs voor een cappucino, Ice-coffee of mijn favoriet: een latte macchiato met kokosmelk. Mmmm!

Industriële gebaksvitrine - StudioNiM
Industriële gebaksvitrine – ontworpen door StudioNiM

Industriële taartvitrine

Het interieur van Nes71 is een mix van botanisch, industrieel en vintage, zorgvuldig bij elkaar gezocht door eigenaresse Sanne. In het interieur vind je ook een aantal van onze meubels zoals onze industriële wandkast en twee stuks van onze koperen hanglamp. Op de counter staat een industriële taartvitrine welke ik voor Nes71 heb ontworpen (in dezelfde stijl als het industriële wandkastje dat ik eerder mocht ontwerpen voor een woning in Amsterdam). In deze zwart stalen gebaksvitrine worden alle niet-gekoelde taartjes achter schuifglas bewaard. bovenop het vitrinekastje is voldoende ruimte voor twee taartstolpen.

Industriële gebaksvitrine - StudioNiM
Alle niet-gekoelde taartjes worden achter schuifglas bewaard

Elegant uiterlijk

Voor deze leuke opdracht koos ik er ook dit keer weer voor om fijn materiaal te gebruiken. Dit geeft een elegant-stoer uiterlijk wat ik persoonlijk mooier vind dan het grove staalwerk. Een schets werd gemaakt, waar ik eigenlijk direct akkoord op kreeg. Het kastje is vervolgens met de hand gemaakt door mijn team professionals en voorzien van een coating om roestvorming te voorkomen. Het afleveren hebben we gelijk gecombineerd met een lekkere kop koffie!

Wil jij deze taartvitrine ook in jouw café of restaurant hebben staan? Je shopt ‘m hier. Bij vragen over deze gebaksvitrine of een andere maatvoering: neem contact met ons op – we kijken er naar uit om van je te horen!

Nicole van Vondel ontwerpt industriële meubels, is werkzaam als grafisch ontwerper, webdesigner en verzorgt productfotografie en pakkende bedrijfsreportages. Zij heeft haar creatieve werkzaamheden in 2019 samengevoegd onder het dak van StudioNiM. Naast haar eigen vrije creaties ontwerpt werkt Nicole voornamelijk in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue