Interieurposter Haarlemse Mug

Toffe interieurposter voor Haarlemmers

Mug is een bijnaam voor inwoners van Haarlem. Het is alleen niet helemaal duidelijk waar de bijnaam vandaan komt. Doelde men op kleinzieligheid, kleingeestigheid om Haarlemmers te beledigen of het feit dat Haarlem vroeger geteisterd werd door muggen? Het gebied was namelijk omringd door veen en moeras en door haar grachten een uitstekende broedplaats voor muggen.

Anyway als geboren Haarlemmer is dit een uitgelezen kans om van deze bijnaam een toffe interieurposter van te maken. Door de poster te combineren met andere mooie prenten, foto’s en tekeningen creëer je een fantastische gallery wall. Maar ook als single item doet deze poster het goed: bijvoorbeeld op je bureau, wandplank of op een kastje.

De poster is gedrukt op 250 grams papier in het formaat 30 x 40 cm en wordt in een stevige posterkoker geleverd.

Je shopt ‘m hier!

Poster voor Haarlemmers: Haarlemse muggen

StudioNiM ontwerpt geboortekaartjes, trouwkaarten, ansichtkaarten, uitnodigingen en allerlei ander drukwerk voor elke gelegenheid. Naast een eigen collectie kaarten ontwerpt StudioNim ook in opdracht. Zij combineert deze werkzaamheden met grafisch ontwerp, aquarel illustraties (familieportretten) en fotografie. Benieuwd of StudioNiM iets voor jou kan betekenen? Neem contact op met Nicole van Vondel.

Poster voor Haarlemmers: Haarlemse muggen
Poster voor Haarlemmers: Haarlemse muggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue