Kaarten met foliedruk

Er zijn tal van mogelijkheden om een kaart te voorzien van een bijzondere afwerking. Mijn meest gebruikte afwerkingen zijn foliedruk en afgeronde hoeken. Dit houdt het kaartje subtiel maar geeft nét dat beetje extra. 

Foliedruk

Foliedruk is een bijzondere druktechniek waarmee je een bepaald deel op de kaart voorziet van een laklaag in glimmend koper, goud of zilver. Het geeft een luxe uitstraling aan kaarten en laat deze extra opvallen. Foliedruk is een prachtige toepassing op een geboortekaartje of trouwkaart en kan aan zowel de voorkant als achterkant van de kaart worden aangebracht.

Geboortekaartjes Amsterdam StudioNiM
Geboortekaartjes Amsterdam StudioNiM
Geboortekaartjes Amsterdam StudioNiM

Kaarten met afgeronde hoeken

Een klein detail, zoals ronde hoeken, kan een groot verschil maken. Hierdoor ontstaan niet de standaard ‘vierkante’ kaarten, maar kan het product worden afgewerkt op een subtiele manier. 

Contact StudioNiM

Ben je benieuwd naar andere drukwerk technieken of wil je graag meer informatie ontvangen over een maatwerk kaart door StudioNiM? Neem vrijblijvend contact op.

Ontwerpstudio StudioNiM wordt gerund door Nicole van Vondel. Zij ontwerpt zakelijk en persoonlijk drukwerk waaronder geboortekaartentrouwkaarten en wenskaarten. Ook aquarelleert Nicole kleurrijke (familie)portretten en fotografeert zij pakkende fotoreportages voor bedrijven. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue