Kaartje op maat

Gaan jullie binnenkort trouwen, verwachten jullie een kindje of geven jullie een groot feest? Er is niets persoonlijker dan een kaart of uitnodiging dat speciaal voor jou is ontworpen. Ik help je om jullie idee te vertalen naar een ontwerp waar je trots op mag zijn.

Mogelijkheden

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die een kaart uniek en bijzonder maken. Zo kun je bijvoorbeeld uit verschillende papiersoorten kiezen, het drukwerk voorzien van goudfolie voor een luxe afwerking, kaarten op hout laten drukken, het drukwerk personaliseren met foto’s of een illustratie.

Geboortekaartje op maat StudioNiM
Geboortekaartjes op maat
Trouwuitnodiging op maat

Ontwerpfase

Op basis van jullie wensen maak ik in een conceptfase een aantal voorstellen waar jullie uit kunnen kiezen. Zodra jullie een keuze hebben gemaakt ontvangen jullie eerst een digitale proefdruk ter controle. Is de kaart helemaal naar wens, dan wordt deze gedrukt.

Tijdsduur

Dit is afhankelijk van de grootte van de opdracht. De ontwerpfase en het drukken neemt tijd in beslag. Wacht daarom niet te lang met het bestellen van een kaart op maat.

TARIEVEN

Geboortekaartjes

Een geboortekaartje op maat is er al vanaf €250,-*. Hier zitten de ontwerpkosten, drie correctierondes, een proefdruk, drukwerk, bijpassende (witte) enveloppen, verzendkosten en 21% btw bij inbegrepen.

Trouwuitnodigingen

Een trouwuitnodiging op maat is er al vanaf €250,-*. Hier zitten de ontwerpkosten, drie correctierondes, een proefdruk, drukwerk, bijpassende (witte) enveloppen, verzendkosten en 21% btw bij inbegrepen. 

Drukwerk op hout

Een prachtig alternatief voor papier, verkrijgbaar vanaf €350,-* inclusief ontwerpkosten, drie correctierondes, een (digitale) proefdruk, drukwerk, lasersnijwerk, bijpassende (witte) enveloppen, verzendkosten en 21% btw.

*Er geldt standaard een minimum afname van 25 kaartjes.
Zijn er meer dan drie correctierondes nodig dan reken ik 15 euro per extra correctieronde. 

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue