kleurrijke POSTKAARTEN verkopen in

JOUW WINKEL

ABSTRACT, VROLIJK

FULL COLOUR

Birds & Cats Postkaarten

NIEUW! Birds & Cats is een origineel ontworpen serie duurzaam geproduceerde kaarten gedrukt op stevig FSC & PEFC papier met gebruik van milieuvriendelijk inkt. De vrolijke ansichtkaarten van Studio NiM bevatten eenvoudige afbeeldingen en heldere kleuren. Zowel de voor- als achterkant zijn in full colour gedrukt!

Wil je deze toffe postkaarten verkopen ook in jouw (online) winkel? Maak een wholesale account aan en bestel deze kaarten tegen inkoopprijs.

Postkaarten voor in winkels

(te) Leuk Om Te Versturen

Deze unieke postkaarten maken niet alleen het versturen en ontvangen leuk, ook bij een cadeautje doen deze kaarten het erg goed! De vrolijke kleuren en eenvoudige afbeeldingen spreken tot de verbeelding en zijn geschikt voor alle leeftijden. Een geschikte keuze dus om deze postkaarten te verkopen in jouw (online) winkel!

De collectie postkaarten bevat felicitatiekaarten voor een verjaardag, zwangerschap, geboorte maar ook blanco kaarten welke voor allerlei gelegenheden te gebruiken zijn.

postkaarten wenskaarten loe loeber zwaluw

GRATIS

KAARTENDISPLAY

Ontvang een gratis* kaartendisplay ter waarde van €275 bij een minimum orderbedrag van €500 aan postkaarten. 

Deze stalen kaartendisplay is door Studio NiM ontworpen en biedt ruimte aan 16 designs die allemaal netjes op hun plek worden gehouden.

Bij een minimum orderbedrag van €300 ontvang je €75 korting op een display. 

Postkaarten in een standaard

Verantwoord Papier

Bossen zijn van onschatbare waarde. Elk jaar verdwijnen er veel hectares aan natuurlijke bossen door grootschalige, ongereguleerde ontbossing. Met verantwoord bosbeheer kan een bos duurzaam in stand worden gehouden en beschermen we de biodiversiteit en dieren die in het bos leven.

De kaarten van Studio NiM worden uitsluitend op FSC & PEFC papier gedrukt. Het stevige papier is beschrijfbaar en kan goed tegen een stootje.

Met een

WHOLESALE ACCOUNT

koop je deze toffe postkaarten tegen inkoopprijs!