Maatwerk geboortekaartje met koperfolie

Geboortekaartje op maat

Terwijl ik zelf ieder moment kan bevallen van ons vierde kindje was ik tot vorige week nog druk in de weer met het afronden van alle lopende opdrachten. Als afsluiter mocht ik het geboortekaartje voor Sammie drukklaar maken, want zij is inmiddels geboren!

Het ontwerp

Op basis van de wensen en ideeën van de ouders van Sammie heb ik drie verschillende geboortekaartjes ontworpen met als uitgangspunt: een stoere uitstraling gecombineerd met koperfolie. Beide ouders kozen unaniem voor het roze kaartje waar ook hun gezinshond een plekje op heeft gekregen. Met een paar kleine aanpassingen was het ontwerp zo goed als klaar.

Maatwerk geboortekaartje met koperfolie StudioNiM Haarlem
Geboortekaartje ontwerp StudioNiM
Geboortekaartje ontwerp StudioNiM

Uniek geboortekaartje

Het leuke aan het laten ontwerpen van een geboortekaartje is dat je hiermee een uniek en persoonlijk geboortekaartje creëert die niemand anders heeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Lees verder

Maan & Olifant

Deze ontwerpen werden het niet en zijn vanaf nu verkrijgbaar in mijn online basis collectie.

Maatwerk geboortekaartje met koperfolie StudioNiM Haarlem
Maatwerk geboortekaartje met koperfolie StudioNiM Haarlem

Een mooie afsluiting!

En nu is het dan zo ver, mijn zwangerschapsverlof is echt gestart! Onze dochter mag geboren worden ♡. De komende weken kruip ik in mijn cocon om mij na 20 november 2021 weer te laten zien. Tot deze tijd neem ik geen maatwerkopdrachten aan. Kaartjes uit mijn basis collectie kun je wel bestellen!

Tot snel! xoxo

Ontwerpstudio StudioNiM is gevestigd in Haarlem en wordt gerund door Nicole van Vondel. Zij ontwerpt zakelijk en persoonlijk drukwerk waaronder geboortekaartentrouwkaarten en wenskaarten. Ook aquarelleert Nicole kleurrijke (familie)portretten en fotografeert zij pakkende fotoreportages voor bedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue