Maatwerkmeubels Haarlem

Hoge kwaliteit & Duurzaam
StudioNiM is ontstaan vanuit de behoefte naar betaalbare en tijdloze meubels. De markt is verzadigd met ‘fast fashion’ items die je na een aantal jaar moet vervangen. Goedkoop is uiteindelijk duurkoop. Om de weggooi maatschappij een halt toe te roepen en mensen weer bewust maken van de waarde van hun spullen ben ik begonnen met het ontwerpen van bouwen van tijdloze en duurzame meubels. Meubels die enthousiaste kinderen overleven en waar je over 50 jaar nog steeds plezier van hebt.

Een jong dreamteam test mijn meubels uitvoerig. Op deze manier kan ik de kwaliteit waarborgen en met recht zeggen dat je een degelijk meubelstuk in huis haalt.

(Rest)materialen & milieu
Hout gaat lang mee en is volledig biologisch afbreekbaar. Ik gebruik altijd FSC Europees eiken in mijn meubels. Metaal is voor 80% gerecycled, sterk en heeft een lange levensduur. Deze twee materialen combineren niet alleen goed samen maar zijn ook duurzaam. Tijdens het bouwproces gebruiken wij zoveel mogelijk restmaterialen. Hiermee ontlasten wij niet alleen het milieu, ook vermindert hiermee de hoeveelheid afval. 

Haarlem
StudioNiM is een 100% Haarlems bedrijf. Ik heb er bewust voor gekozen om in Haarlem te produceren en mijn productie niet te verplaatsen naar lagelonenlanden. Omdat de productie om de hoek plaatsvindt en ik kleine series en enkelstuks produceer, heb ik goede controle over de kwaliteit en snelheid. 

Maatwerk
Naast onze eigen collectie meubels en woonaccessoires ontwerpen en bouwen wij ook maatwerkmeubels in opdracht. Indien gewenst kom ik bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan start ik met een schets. Ben je tevreden en geef je akkoord dan start de productie van het definitieve ontwerp. Afhankelijk van de grootte van het project bedraagt de levertijd bij een maatwerkopdracht gemiddeld tussen de 14 – 42 dagen. 

Wil je de maatvoering van een item uit onze collectie aanpassen, dan is dat ook mogelijk. Onze stalen wandkast is bijvoorbeeld in verschillende formaten leverbaar. Het aantal segmenten, de hoogte en breedte zijn afzonderlijk van elkaar af te stemmen. Zo kun je jouw meubelstuk naar wens personaliseren en weet je zeker dat jouw vakkenkast straks prachtig in jouw interieur past. Heeft wanneer onze schoenenbank een andere breedte nodig heeft is dat geen enkel probleem. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten zijn verbonden aan het aanpassen van een bestaand ontwerp. 

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op.

Maatwerk winkelinrichting StudioNiM

Copyright © 2020 StudioNiM · Theme by 17th Avenue