Maatwerkmeubels Haarlem

Kwaliteit & Duurzaamheid
De markt is verzadigd met ‘fast fashion’ items die je na een aantal jaar alweer moet vervangen. Om de weggooi maatschappij een halt toe te roepen en men bewust maken van de waarde van hun spullen ben ik in 2016 gestart met het ontwerpen van tijdloze en duurzame maatwerkmeubels. 

Door samen te werken met de beste vakmensen kan ik een hoge kwaliteit waarborgen en met recht zeggen dat je een degelijk meubelstuk aanschaft.

(Rest)materialen & milieu
Hout gaat lang mee en is volledig biologisch afbreekbaar. Ik gebruik enkel FSC Europees eiken. Metaal is voor 80% gerecycled, sterk en heeft een lange levensduur. Hout en metaal combineren niet alleen goed samen maar zijn ook duurzaam. Om zo min mogelijk afval te produceren wordt tijdens het bouwproces gebruik gemaakt van restmateriaal. Dit is tevens beter voor het milieu. 

Haarlem
StudioNiM is een 100% Haarlems bedrijf. Ik heb er bewust voor gekozen om in Haarlem te produceren en mijn productie niet te verplaatsen naar lagelonenlanden. Omdat de productie om de hoek plaatsvindt heb ik goede controle over de kwaliteit en snelheid. 

Maatwerk
Wanneer je opzoek bent naar een maatwerkmeubel voor bij jou thuis, in je winkelpand of onderneming dan kom ik graag bij jou langs om je wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan wordt een schets gemaakt van een eventueel ontwerp. Ben je tevreden en geef je akkoord dan start de productie van het definitieve ontwerp. 

Wil je de maatvoering van een item uit onze collectie aanpassen, dan is dat ook mogelijk. Onze stalen wandkast is bijvoorbeeld in verschillende formaten leverbaar. Het aantal segmenten, de hoogte en breedte zijn afzonderlijk van elkaar af te stemmen. Zo kun je jouw meubelstuk naar wens personaliseren en weet je zeker dat jouw vakkenkast straks prachtig in jouw interieur past. Houd er rekening mee dat er mogelijk extra kosten zijn verbonden aan het aanpassen van een bestaand ontwerp. 

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op.

Maatwerk winkelinrichting StudioNiM

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue