Over StudioNiM

Bij StudioNiM ben je niet alleen aan het goede adres voor industriële meubels. Als meubelontwerper, beroepsfotograaf, webdesigner en illustrator spitst de Haarlemse Nicole van Vondel haar talenten optimaal toe op de vraag van de opdrachtgever. Zo verzorgt Nicole voor diverse opdrachtgevers de grafische vormgeving, product-fotografie en het webdesign. Ook aquarelleert zij voor de particuliere en zakelijke sector kleurrijke portretten en geboortekaartjes in haar herkenbare stijl.

Industriële meubels en woonaccessoires
Eenvoud, minimalisme en functionaliteit zijn de basis van de industriële meubels en woonaccessoires die ik ontwerp. Haarlems design dat met traditioneel vakmanschap op duurzame wijze wordt vervaardigd. Veelal combineer ik staal met hout waarbij ‘less is more’ een belangrijke rol speelt. Daarbij verlies ik het comfort van de meubels niet uit het oog. Stijlvolle pastelkleuren voeren de boventoon met hier een daar een uitspatting naar een gedurfde kleur. Om het milieu zo min mogelijk te belasten produceer ik enkelstuks of in kleine series. Tijdens het bouwproces wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met recycling en hergebruik van materialen.

‘Om het milieu zo min mogelijk te belasten produceer ik enkelstuks of in kleine series’

Vormgeving, fotografie & webdesign

Voor verschillende opdrachtgevers verzorg ik de grafische vormgeving, productfotografie en het webdesign. Zo ontwerp ik bijvoorbeeld visitekaartjes, logo’s, flyers en folders. Maar ook voor het bouwen van een WordPress-website en product fotografie kun je bij StudioNiM terecht. Heel praktisch: alle talenten in een hand!

Geboortekaartjes & portretten

Tekenen is al van jongs af aan een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik vind tekenen een heerlijk ontspannen bezigheid en kan mij hier urenlang mee vermaken. Mijn teken-skills gebruik ik niet alleen voor het ontwerpen van meubels en mijn grafische werkzaamheden. In opdracht maak ik ook aquarel illustraties voor particulieren en bedrijven. Van een kleurrijk portret of familieportret tot het aanzicht van een huis, of een illustratie voor een kerstkaart, verhuiskaart of geboortekaartje. Benieuwd naar mijn stijl en alle mogelijkheden? Lees meer over illustraties.

Copyright © 2020 StudioNiM · Theme by 17th Avenue