Over StudioNiM

Tekenen is al van jongs af aan een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik vind tekenen een heerlijk ontspannen bezigheid en kan mij hier urenlang mee vermaken. Ik combineer dit dan ook graag met mijn grafische werkzaamheden. Vanuit mijn studio in Haarlem ontwerp ik onder andere geboortekaarten, trouwkaarten, verhuiskaarten en allerlei uitnodigingen. Daarnaast aquarelleer ik kleurrijke illustraties voor particulieren en bedrijven. Van een kleurrijk portret of familieportret tot het aanzicht van een huis.

Vormgeving & fotografie
In 2009 ben ik gestart als een van Nederlands eerste Newborn fotografen onder de naam Dutch Eye Photography. Ik combineerde deze werkzaamheden met het ontwerpen van geboortekaartjes en kraamfeest uitnodigingen. Dit heb ik tot 2015 met ontzettend veel plezier gedaan maar moest helaas door lichamelijke klachten noodgedwongen stoppen met het fotograferen van baby’s. Mijn focus is daarna meer komen te liggen op grafische vormgeving en bedrijfsfotografie (o.a. food fotografie, productfotografie en interieurfotografie). Klik hier voor meer informatie over een bedrijfsreportage.

Geboortekaartjes & portretten

Mijn eigen lijn geboortekaartjes en wenskaarten zijn te vinden in mijn online shop. Je kunt een bestaand kaartje naar eigen wens aan laten passen (tekst, foto’s, kleur). Heb je specifieke wensen die niet terug te vinden zijn in de bestaande kaarten dan ontwerp ik graag een uniek geboortekaartje op maat. Klik hier voor meer informatie over een geboortekaart op maat of neem contact met mij op.

Over StudioNiM

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue