StudioNiM

Hoera, StudioNiM!
Je leest het goed! *trommelgeroffel* We zijn van naam veranderd! Na lang wikken en wegen hebben we de knoop doorgehakt en Whatwoodyoudo.nl op de schop gegooid. We gaan vrolijk door met een compleet nieuwe naam, een nieuw uiterlijk en nieuw logo. StudioNiM klinkt fris, vrouwelijk en stijlvol. Helemaal van deze tijd en sluit perfect aan bij ons bedrijf.

Wij zijn blij! En dat vieren we met een toffe actie. Lees snel verder!

Industriële kast studionimIndustriële kast – vanaf €1575,-

Nieuw! Posters
In onze shop verkopen wij nu ook interieur posters, ontworpen door Nicole van Vondel. Leuke quotes en mooie grafische prints om jouw interieur af te maken. Combineer een poster met een mooie lamp en plant of zet een groot formaat poster op de grond voor een nonchalante look. Verkrijgbaar in de formaten A4, A3 en als download wanneer je liever zelf print.

ACTIE! Besteed jij minimaal €250,- in onze webshop dan krijg je deze toffe interieur poster ‘Morgenfrisk’ ter waarde van €25,- cadeau.*

Interieur Poster Morgenfrisk Interieurposter ‘Morgenfrisk’ – vanaf € 7,50

Kwaliteit meubels
Waar wij voor staan is niet veranderd. Wij bouwen kwaliteit meubels waarbij een mooie afwerking erg belangrijk is. Chique industrieel om jouw interieur naast een stoere uitstraling ook een elegante uitstraling te geven.  Ons team bestaande uit professionals hebben jaren ervaring binnen de metaalbranche en elk item wordt zorgvuldig met de hand gemaakt. Waar mogelijk gebruiken wij afvalmateriaal en reststukken in onze items. Wij gooien niet zomaar weg. Dat betekent dat wij ook geen fancy verzendproducten gebruiken maar herbruiken dozen en verpakkings-materialen. Ook werken wij graag samen met lokale ondernemers voor bepaalde bewerkingen waarin zij gespecialiseerd zijn. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en met recht zeggen dat je kwaliteit in huis haalt.

Industriele spaarpot studionimSpaarpot – vanaf € 25,- (100% afvalmateriaal)

Maatwerk meubels
Wij begrijpen dat elk huis anders is en onze items qua maatvoering misschien niet in jouw huis passen. Daarom leveren wij naast onze eigen collectie ook maatwerk. Wij kunnen een bestaand model aanpassen of iets geheel nieuws voor je ontwerpen. Neem contact op voor meer informatie.

*Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2019 en alleen geldig bij aankoop via de webshop van StudioNiM. Deze actie is niet inwisselbaar tegen korting of geld.


De designer achter StudioNiM is Nicole van Vondel. Zij ontwerpt elegante industriële meubels en woonaccessoires. Alle items worden handgemaakt door haar team van professionials. Haar collectie is perfect te combineren met hedendaags design en architectuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 StudioNiM · Theme by 17th Avenue