Trouwkaart laten ontwerpen

trouwkaart ontwerp StudioNiM Haarlem

Trouwkaart laten ontwerpen

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! De huwelijksdag is één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven en dat wil je natuurlijk goed voorbereiden. Van al het drukwerk voor de bruiloft zijn de uitnodigingen het belangrijkst. Ik help graag om jullie idee te vertalen naar een prachtig ontwerp. Van alleen een uitnodiging tot een complete huisstijl bestaande uit: save-the-dates, RSVP’s, menukaarten en de huwelijksuitnodigingen.

Afwerking

Er zijn heel wat verschillende mogelijk die een trouwkaart uniek en bijzonder maken. Niet alleen het ontwerp maar ook de afwerking is van belang. Willen jullie een luxe papiersoort gebruiken, letters gedrukt in goudfolie, een kaart met afgeronde hoeken of een kaart met een perforatie versturen?

trouwkaart ontwerp StudioNiM Haarlem

Hoe gaat dat in zijn werk, een trouwkaart laten ontwerpen?

Ontwerpfase

Op basis van jullie wensen maak ik in een conceptfase een aantal voorstellen waar jullie uit kunnen kiezen. Zodra een keuze is gemaakt ontvangen jullie eerst een digitale proefdruk ter controle. Is de kaart helemaal naar wens, dan wordt deze gedrukt.

Tijdsduur

De duur is afhankelijk van de grootte van de opdracht. De ontwerpfase en het daadwerkelijk drukken neemt tijd in beslag. Gemiddeld duurt dit zo’n twee a drie weken. Ik adviseer je om niet te lang te wachten met het bestellen van jullie op maat gemaakte trouwkaarten.

Wat zijn de kosten?

De totale kosten voor een huwelijkskaart op maat zijn afhankelijk van een aantal punten: ik reken een vast bedrag voor het ontwerpproces, daarnaast wordt de prijs bepaald door het aantal trouwkaarten (eventuele save-the-dates, menukaarten etc.) het formaat van de uitnodigingen, wel of geen luxe afwerking en het aantal enveloppen.

Wil je een trouwkaart laten ontwerpen?

Op basis van jullie wensen maak ik graag een offerte op maat. Neem hiervoor contact op. Liever een trouwkaart of een save-the-date kaart gebruiken uit mijn bestaande collectie? Klik hier voor mijn collectie trouwkaarten en save-the-date kaarten.

Ontwerpstudio StudioNiM is gevestigd in Haarlem en wordt gerund door Nicole van Vondel. Zij ontwerpt zakelijk en persoonlijk drukwerk waaronder trouwkaarten, geboortekaartjes en wenskaarten. Ook aquarelleert Nicole kleurrijke (familie)portretten en fotografeert zij pakkende fotoreportages voor bedrijven. 

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue