Pentekening kerstkaarten

De kerstperiode vind ik een magische periode. De aanloop naar kerst met het gezamenlijk versieren van een kerstboom vind ik al een feestje. De donkere dagen maken kaarslicht en een houtvuurtje extra gezellig en ik geniet volop van het samenzijn met familie en vrienden. Wat deze maanden extra leuk maakt zijn de kerstkaarten die ik mag ontwerpen. Eind oktober, begin november start ik normaal gesproken al met het aquarelleren van kerst gerelateerde familieportretten.

Dit jaar wilde ik wat nieuws proberen en heb ik voor een andere techniek en onderwerp gekozen. Het pentekenen is een oude techniek dat al in de tijd van Egyptenaren, Grieken en Romeinen werd toegepast in geschriften. Omdat ik voornamelijk met aquarelverf werk was het tekenen met pen een leuke uitdaging. 

Unieke kerstkaarten met pen - StudioNiM
Unieke kerstkaarten met pen - StudioNiM
Unieke kerstkaarten met pen - StudioNiM

Ik heb drie designs getekend en deze als luxe dubbele kerstkaart laten drukken. De bijgesloten kraft enveloppen geven een mooie en natuurlijke look aan het geheel. 

Wat een fijne manier van tekenen!

Ik ben fan! Ik vind het tekenen met pen een heel fijne en mooie tekentechniek. Hier ga ik zeker meer mee doen. 

Kerstkaarten bestellen?

Wil je een setje van deze kerstkaarten bestellen? Wees er snel bij want ik heb deze in een kleine oplage laten drukken en er zijn nog maar een paar setjes beschikbaar.

Stuur voor meer informatie een email naar: info@studionim.nl

Alvast fijne feestdagen!

Unieke kerstkaarten met pen - StudioNiM

Copyright © 2022 StudioNiM · Theme by 17th Avenue