Verzendverpakking drukwerk

verzendverpakking drukwerk Studionim

Uitpak-feestje!

Of je nou geboortekaartjes bestelt, een set ansichtkaarten, uitnodigingen of ander drukwerk: jouw order wil ik graag goed verpakken. En het liefst zo dat het een feestje is om het ontvangen pakketje uit te pakken. Het is immers ook een feestje om de aankondiging van jullie geboren kindje of zijn/haar eerste verjaardag te versturen! Laat ik dan ook mijn best doen met een mooie verzendverpakking om er een feestje voor de klanten van StudioNiM van te maken  :-). 

verzendverpakking drukwerk Studionim

handig om te bewaren

De verzenddozen die ik gebruik kun je inzetten als handige bewaarverpakking. Zo is de kleine brievenbus-box een ideale opberger voor ansichtkaarten en de grote verzenddoos super praktisch voor het opbergen van bijvoorbeeld alle ontvangen felicitatiekaarten voor jullie baby of huwelijk. Of hergebruik de verpakking voor het versturen van een pakketje. Zo draag je gelijk een steentje bij aan een beter milieu ♡.

StudioNiM ontwerpt geboortekaartjes, trouwkaarten, ansichtkaarten, uitnodigingen en allerlei ander drukwerk voor elke gelegenheid. Naast een eigen collectie kaarten ontwerpt StudioNim ook in opdracht. Zij combineert deze werkzaamheden met grafisch ontwerp, aquarel illustraties (familieportretten) en fotografie. Benieuwd of StudioNiM iets voor jou kan betekenen? Neem contact op met Nicole van Vondel.

Bezorging & retourneren StudioNiM
Bezorging & retourneren StudioNiM
Bezorging & retourneren StudioNiM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue