WordPress website

Een WordPress website laten bouwen is een snelle oplossing. WordPress is een uitgebreid Content Management Systeem (CMS) waarmee een website wordt gebouwd die daarna makkelijk te onderhouden is. Wanneer je geen of weinig kennis hebt van WordPress en HTML gaat er flink wat tijd in zitten als je hier zelf mee aan de slag gaat. Het vinden van een goed werkende responsive template kan al een klus zijn als je niet weet waat je op moet letten. Wij ontnemen je graag deze tijd en frustratie zodat jij je op alle leuke dingen van jouw bedrijf kunt focussen. Als hier behoefte aan is kunnen wij ook helpen met een huisstijl, logo en visitekaartjes. Ook behoort professionele productfotografie of een bedrijfsreportage tot de mogelijkheden.

‘Je behoudt altijd de toegang tot je eigen website zodat je zelf de volledige controle houdt’

Website in eigen beheer

Zodra de website eenmaal draait is het vrij makkelijk om zelf (kleine) aanpassingen te doen. Je krijgt uitleg hoe je bijvoorbeeld een pagina kunt toevoegen, foto’s kunt uploaden en hoe je zelf SEO toepast. Je behoudt altijd de toegang tot je eigen website zodat je zelf de volledige controle houdt. Wanneer je hulp nodig hebt bij een aanpassing of liever het onderhoud uit handen geeft dan bieden wij een onderhoudsabonnement aan. Ook werken wij met een uurtarief.

 

Onderhoudsabonnement

Wanneer een website veroudert gaat dit ten koste van de snelheid en vindbaarheid in zoekmachines. Zonde van je investering in een mooie website. Geen idee hoe je dit moet aanpakken of hier gewoonweg geen tijd voor? Met een onderhoudsabonnement zorgen wij dat jouw website maandelijks de benodigde updates krijgt. Een onderhoudspakket is er al vanaf € 175 per kwartaal.

Wij bieden twee standaard pakketten aan. Voor ondernemers die geen webshop nodig hebben volstaat een basis pakket. Wij adviseren je wel om een template met een uitbreiding naar Woocommerce aan te schaffen. Zo kun je eventueel op een later moment jouw producten via de webshop te verkopen. Wil je een webshop starten? Dan bieden wij het webshop pakket aan.

Onze standaard pakketten bestaan uit:

BASIS

Een Basis pakket* omvat:

– Thema installatie
– Basis indeling
– Vijf pagina templates
(incl. AV & PP**)
– Contactformulier
– Belangrijkste (free) plugins
– Basis SEO


Vanaf €799 (excl. BTW)

WEBSHOP

Een Webshop pakket* omvat:

– Het basis pakket, plus:
– Twee extra pagina templates
– Woocommerce
– Ideal via Mollie.nl
– Instellen verzendtarieven
– Uitleg producten toevoegen
– Google Analytics koppelen

Vanaf €1200 (excl. BTW)

*Een WordPress thema zit niet bij de prijs inbegrepen. Wij hebben goede ervaring met diverse responsive templates. Op basis van jouw wensen kunnen wij je hier goed in adviseren. ** AV = Algemene Voorwaarden, PP = Privacy Policy. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 

Ja, ik wil!

Hebben we je overtuigd en wil je graag een WordPress website door ons laten bouwen? Of heb je vragen? Stuur ons een berichtje met jouw plannen en wensen. We kijken er naar uit om van je te horen!

   

Enkele websites die gebouwd zijn door StudioNiM:

wheelsofsteelhaarlem.com | nataliewool.nl | vanko.com | jstwoodworks.nl | studionim.nl

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue