Zakelijk bedankkaartje

Een illustratie als zakelijk bedankkaartje

Pasgeleden werd ik benaderd door freelancer Karen met de vraag om mee te denken over een zakelijk bedankkaartje die zij naar haar opdrachtgevers kan versturen. Karen is werkzaam als virtual/personal assistant en werkt voornamelijk vanuit huis. Het leek mij daarom leuk om Karen te portretteren in haar werkomgeving omringd door persoonlijke items. Onze samenwerking verliep fijn en vlot en de illustratie was vrij snel klaar. Deze is vervolgens gedrukt op een gevouwen kaartje in A6 formaat. Om het bedankkaartje een wat luxere uitstraling te geven is er gekozen voor een papiersoort met een fijne structuur. Zie hieronder het resultaat van deze vrolijke kaart!

Bedankkaartje voor opdrachtgevers
Bedankkaartje voor opdrachtgevers
Bedankkaartje voor opdrachtgevers

Zakelijke bedankkaartjes bestellen

Wil je jouw opdrachtgevers of klanten ook bedanken met een origineel bedankkaartje of visitekaartje? Ik help je graag met het ontwikkelen van een vrolijk ontwerp. Neem voor meer informatie over een zakelijk bedankkaartje contact op. 

StudioNiM

Ontwerpstudio StudioNiM is gevestigd in Haarlem en wordt gerund door Nicole van Vondel. Zij ontwerpt zakelijk en persoonlijk drukwerk waaronder geboortekaartentrouwkaarten en wenskaarten. Ook aquarelleert Nicole kleurrijke (familie)portretten en fotografeert zij pakkende fotoreportages voor bedrijven. 

Bedankkaartje voor opdrachtgevers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 StudioNiM · Theme by 17th Avenue