ZAKELIJKE ILLUSTRATIES

brengen op een creatieve manier

Een boodschap over aan je doelgroep.

Illustratieve tekeningen

voor jouw website, reclame uitingen, een logo, socials of een zakelijk portret.

Zakelijke illustraties spelen een grote rol in zakelijke communicatie. Het is niet alleen de bedoeling dat teksten worden gelezen, de boodschap moet ook overkomen bij jouw doelgroep. Een illustratie versterkt en vervangt tekst.

Ik werk zowel analoog als digitaal en mijn illustraties herken je aan de kleurrijke en vrolijke stijl. Afhankelijk van het doel van de tekening, het project en de stijl van de illustratie, maak ik een keuze uit de materialen.

Zorg dat jouw verhaal bij de ander blijft hangen ...

Een glimp van mijn werk ...

Zakelijke illustraties Studio NiM illustrator Haarlem

Mijn stijl

Mijn stijl is divers, maar kan het best omschreven worden als kleurrijk, vrolijk en speels. Ik gebruik verschillende technieken zoals pen, potlood en aquarelverf en ik creëer ook digitaal. Ik illustreer onder andere voor kaartjes, (kinder)boeken, websites en zakelijk drukwerk. 

Waarom een illustratie

Een illustratie wil iets laten zien. Een geschreven verhaal wordt bijvoorbeeld versterkt met illustraties. Elk mens is visueel ingesteld dus beeld blijft veel langer hangen dan tekst. Des te meer redenen om custom made illustraties in te zetten!

Jouw investering

Jouw investering in een zakelijke illustratie is afhankelijk van het doel van de tekening, het project en de stijl. Omdat een illustratie altijd maatwerk betreft werk ik niet met vaste tarieven. Op basis van jouw wensen stel ik graag een offerte voor je op.

Vraag een offerte aan

Ben je enthousiast geworden en wil je samen aan de slag of wil je graag een offerte ontvangen?

Stappenplan

Wat je kunt verwachten als je een zakelijke illustratie door mij laat maken.

Hit me up

Wie ben je en waar heb jij behoefte aan?  Via de mail verneem ik graag al jouw wensen.

Offerte

Aan de hand van jouw wensen maak ik een offerte op maat en vertel ik je meer over de voorwaarden waarop je de illustratie(s) mag inzetten.

Kick off

Mag ik voor je aan de slag? Dan ontvang je een opdrachtbevestiging per email. na ontvangst hiervan gaan we naar de volgende stap.

Magic happens!

Tijdens deze fase ga ik creeëren en houden wij nauw contact met elkaar. Afhankelijk van de opdracht kan ik je om feedback of aanvulende informatie vragen.

The end

De opdracht zit er op en het werk is aan jou overgedragen. Vanaf nu kun je gaan genieten van jouw awesomeness!